Accessoarer för Mamman

Blöjfodral
UllranBullrans blöjfodral är vändsydda och passar för de lite äldre barnen. I dessa får du tillexempelvis plats med 3 blöjor, ett engångsunderlägg, ett våtservettspaket, påsar samt ett extra ombyte. Kan sys med extra fack samt med olika tygkombinationer på in och utsidan. Otroligt praktiskt och en mycket uppskattad present!
IMG_1887IMG_1809IMG_1802IMG_6987

Neccessär
UllranBullrans neccessärer är vändsydda och går att få med förvaringsfack. Neccessärerna är fodrade och förstärkta med mellanlägg vilket gör att de behåller formen! Original dimensionen är 22 x 13 cm, men går även att få uppsydda efter eget önskemål. Passar perfekt som en sminkneccessär eller som en liten plånbok/pengaväska. Kan beställas i vanligt tyg eller de mer exklusiva tygerna från tillexempelvis Svenskt Tenn. Man kan aldrig ha för många neccessärer! En perfekt present till en kär mamma, syster eller vän.
imageIMG_8182
imageIMG_7637

Babynest – accessoar för bebisen
UllranBullrans Babynest är otroligt praktiska. Skumgummimadrassen är tjock (4cm) och nestet är ordentligt stoppat med vadd vilket gör att man enkelt och säkert kan förflytta den sovande bebisen. Dimensionerna på ett fullt ihopdraget nest för den nyfödde är 23 x 45 cm. Ett fullt expanderat nest är 30 x 60 cm och yttermåtten på nestet mäter 50 x70 cm.
IMG_1261IMG_1325

 

iPhone fodral
UllranBullrans iPhone fodral passar samtliga iPhones. Vändsydda för en snygg finish och med en ficka på baksidan där man kan ha ett par bankkort eller sitt passerkort eller varför inte en liten öronsnäcka.
Fodralen stängs med en tryckknapp. Inga metalldelar är i kontakt med telefonen. Fodralen passar även en iPhone som har ett skyddskal på sig. Går att få i vanliga tyger men även i mer exklusiva från Svenskt Tenn (Josef Frank & diverse elefant tyg)
IMG_2588IMG_2179
imageIMG_1842
Kan även sys till andra mobiltelefoner. Maila mig för mer information ullranbullran@gmail.com

Väskor
Ullranbullrans alla väskor är fodrade vilket ger dem en riktigt snygg finish även på insidan! Går att beställas med eller utan innerfickor som försluts med tryckknappar.
Två av mina favoritmodeller finner ni nedan.
City chic
IMG_1764
Sommar väskan
IMG_1599IMG_1963

Sjal
Går att få i olika dimensioner och med olika ”kantband”. Sys upp efter färg och materialönskemål.
IMG_1682IMG_1539

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s